tag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post589161956823256913..comments2024-03-19T09:31:06.572+02:00Comments on εντός εκτός και επί τα αυτά....: Μπριζόλα μου, γλυκιά μου μπριζόλα....Artihttp://www.blogger.com/profile/09919475364428779263noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post-6228099223338622172010-11-15T18:22:36.069+02:002010-11-15T18:22:36.069+02:00@Taste Advisor: Από φαντασία άλλο τίποτα!! Ότι μπο...@Taste Advisor: Από φαντασία άλλο τίποτα!! Ότι μπορούμε κάνουμε!! Φιλιά!!<br /><br />@Λίνα: Να την κάνετε κ. Λίνα!! Μη βάλετε όμως πολύ ουίσκι και μεθύσει ο μικρός!! Κελαηδάει που κελαηδάει από μόνος του!! ;-) Φιλιά!!Artihttps://www.blogger.com/profile/09919475364428779263noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post-3081946853673566272010-11-14T22:38:11.449+02:002010-11-14T22:38:11.449+02:00Καλέ πως μου ξέφυγε εμένα αυτό!!!
Έφαγες μια χαρά ...Καλέ πως μου ξέφυγε εμένα αυτό!!!<br />Έφαγες μια χαρά βλέπω. <br />Λαχταριστή η μπριζολίτσα πάντως. Θα τις κάνω και εγώ έτσι. Ναι, ναι ζήλεψα!! :)) <br />Φιλιά.Λίναhttps://www.blogger.com/profile/06201014569503341874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post-22554374314175251342010-11-14T18:09:25.821+02:002010-11-14T18:09:25.821+02:00Για δες τι μπορείς να κάνεις με μια μπριζολίτσα άμ...Για δες τι μπορείς να κάνεις με μια μπριζολίτσα άμα έχεις φαντασία!!!!!!!!!!!!<br />ΣμουτσTaste Advisorhttps://www.blogger.com/profile/02171102132260697416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post-22151568390310974112010-11-13T16:34:30.273+02:002010-11-13T16:34:30.273+02:00@Marion: Το τηγάνι είναι πολύ βολικό για να ψήνεις...@Marion: Το τηγάνι είναι πολύ βολικό για να ψήνεις κρέατα!! το χρησιμοποιούμε συχνά!! <br /><br />@Kiki: Χαίρομαι που σ'αρέσει!! Καλο ΣΚ και σε σένα!!<br /><br />@Nadia: Δοκίμασε τη και περιμένω εντυπώσεις!!Artihttps://www.blogger.com/profile/09919475364428779263noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post-32964066867351608822010-11-13T15:44:56.573+02:002010-11-13T15:44:56.573+02:00Φαίνεται πολύ ωραία συνταγή μπράβο θα την δοκιμάσω...Φαίνεται πολύ ωραία συνταγή μπράβο θα την δοκιμάσω σίγουρα!!!spoon_n_lovehttps://www.blogger.com/profile/08890969590567978598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post-88720495785655777662010-11-13T14:46:15.993+02:002010-11-13T14:46:15.993+02:00Άψογη τη βρίσκω! Καλό σκ!Άψογη τη βρίσκω! Καλό σκ!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post-59489194246310508532010-11-12T23:13:28.654+02:002010-11-12T23:13:28.654+02:00Μου αρέσει που συνοδεύεις την μπριζόλα μόνο τα καρ...Μου αρέσει που συνοδεύεις την μπριζόλα μόνο τα καροτάκια (εκτός αν εχεις κρύψει καμιά τηγανιτή πατατούλα στην άκρη..χιχι)<br /><br />Εγώ θέλω ναπάρω ένα τηγάνι τέτοιο.. :)<br /><br />Ωραία η πρότασή σου <br /><br />Kαλό σκ :))Μarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post-41922723717248145172010-11-12T18:32:57.947+02:002010-11-12T18:32:57.947+02:00@Riri: Τι να κάνω μια σταλιά άνθρωπος πόσο να φάω!...@Riri: Τι να κάνω μια σταλιά άνθρωπος πόσο να φάω!! Οιδού η συνταγή που ακολούθησα, φτιάξτε το και περιμένω εντυπώσεις!! <br /><br />@Ελπινίκη&Ελένη: Ήταν όντως πάρα πολύ νόστιμη! Έτσι για να ξεφεύγουμε λίγο από τα κλασικά!!Artihttps://www.blogger.com/profile/09919475364428779263noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post-76398171719964740202010-11-12T16:47:08.459+02:002010-11-12T16:47:08.459+02:00Άρτι,πολύ νόστιμη η καλοψημένη,έτσι αρέσει και σε...Άρτι,πολύ νόστιμη η καλοψημένη,έτσι αρέσει και σε μας!<br />Η σάλτσα θα της έδωσε πολύ ωραία γεύση.<br />Τη βλέπω και ...πεινάω,δε φάγαμε ακόμη.<br />Φιλιά!elenihttps://www.blogger.com/profile/06868601627731893072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post-13733467347175660532010-11-12T15:34:57.411+02:002010-11-12T15:34:57.411+02:00Πρεπει να ταν πολύ ωραια... Μπράβο!
ΦιλιαΠρεπει να ταν πολύ ωραια... Μπράβο!<br />ΦιλιαElpinikihttps://www.blogger.com/profile/09612735447895656354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post-34882758482688021602010-11-12T15:18:36.206+02:002010-11-12T15:18:36.206+02:00Ειναι δυνατόν να ψήσης μόνο μία? εμείς τι θα φάμε?...Ειναι δυνατόν να ψήσης μόνο μία? εμείς τι θα φάμε?μόνο θα βλέπουμε και θα ξεροσταλιάζουμε?<br />Φιλάκιαιρινιhttps://www.blogger.com/profile/08651042440665760851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post-49202863595578995162010-11-12T14:15:18.920+02:002010-11-12T14:15:18.920+02:00@Nemo: Δεν ξέρω αν κάποια άλλη μάρκα ή ποιότητα ου...@Nemo: Δεν ξέρω αν κάποια άλλη μάρκα ή ποιότητα ουίσκι θα έκανε κάποια μεγάλη διαφορά στη γεύση. Η ποσότητα έτσι κι αλλιώς είναι πολύ μικρή...Εγώ πάντως χρησιμοποίησα ένα απλό ουίσκι, ότι βρήκα βασικά ανοιγμένο στην κάβα μας...μιας και δεν είμαστε γενικά φαν του ουίσκι σαν ποτό. Περισσότερο το χρησιμοποιούμε στη μαγειρική μη σου πω.Artihttps://www.blogger.com/profile/09919475364428779263noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8442532483948736761.post-78618860551419819972010-11-12T14:00:15.026+02:002010-11-12T14:00:15.026+02:00Καλή σου όρεξη!
Φαίνεται πολύ ζουμερή η μπριζολίτ...Καλή σου όρεξη!<br /><br />Φαίνεται πολύ ζουμερή η μπριζολίτσα!<br /><br />Δεν μας διευκρίνισες όμως κάτι: το ουίσκι τι μάρκα να είναι;<br /><br />Επίσης, malt ή blended;<br /><br />Όχι τίποτα άλλο, απλά να γίνει σωστά η συνταγή!Nemohttps://www.blogger.com/profile/17760143396426907792noreply@blogger.com