Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

HoHoHo Chef - Ποιό είναι άραγε το τυχερό μου blog;;;;

Έμαθα γι' αυτό το ωραίο παιχνίδι μαγειρέματος από τη μαμά μου η οποία είχε ήδη δηλώσει συμμετοχή... και η αλήθεια είναι ότι κι εγώ με το που το άκουσα ξετρελάθηκα!!! Η ιδέα της Μωβ ήταν υπέροχη!! Όχι απλά θα έπρεπε να μαγειρέψουμε τη συνταγή κάποιου άλλου αλλά και μέχρι να το κάνουμε κανείς δε θα ήξερε ποιος μαγειρεύει ποιόν!! Όλο αυτό το μυστήριο μου άνοιξε την όρεξη!!! Πόσο μάλλον όταν έμαθα από ποιο blog θα μαγειρέψω!! Εκεί είναι που ήρθε η πραγματική πρόκληση!!!

...τριγυρίζω στο blog λοιπόν που μου έτυχε και τι να δω!!! Πολλά φαγητά....αρκετές φωτογραφίες....αλλά καμία συνταγή!!! Όχι δεν απογοητεύτηκα!!! Ίσα ίσα που το θεώρησα ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση!!!
Τελικά ένας χριστουγεννιάτικος καλικάντζαρος γαργάλισε τ' αυτάκια του ιδιοκτήτη του εν λόγω  blog  και να σου μία συνταγή!! Ποιο ήταν λοιπόν το τυχερό μου blog....ένα από τα αγαπημένα μου θα έλεγα.... αυτό της καλής μας μπλογκοφίλης Μαρίνας, το Marinas life and family.

Και επειδή έχω μακρυγορήσει....η συνταγή που έφτιαξα από τη Μαρίνα τυχαίνει να είναι και ένα από τα πιο αγαπημένα μου φαγητό!!! Τι άλλο από κλασική και αγαπημένη χωριάτικη πίτσα με σπιτική ζύμη παρακαλώ!! όχι παίζουμε....

Και ειδού λοιπόν το αποτέλεσμα!!!





Περιττό να σας πω ότι δεν περίσσεψε ούτε ψίχουλο και φαγώθηκε σε χρόνο DT!!!!

Αγαπημένη μου Μαρίνα ελπίζω αυτό το καλικατζαράκι να μη σε πείραξε πάρα πολύ!!!! Το δωράκι σου θα σου έρθει σύντομα και ελπίζω να το βρει πολύ πολύ χρήσιμο!!!!

Καλή χρονιά και πάλι σε όλους και καλά μαγειρέματα!!!   Ho Ho Ho!!!!!!!!!!!!!

5 σχόλια:

  1. Άρτη μου,

    πραγματικά δεν είχα προσέξει ότι η Μαρίνα μας αναρτούσε μονάχα φωτογραφίες.
    Θα έγραφα λυπάμαι πολύ αλλά αλλά αλλά!!! Όπως πολύ σωστά γράφεις κι εδώ, μια φωτογραφία αξίζει χίλιες συνταγές,άρα θα είχες την ελευθερία να φτιάξεις ό,τι θέλεις! :)))))))))))))))))

    Βέβαια σε προλάβανε,
    κι εσύ μας χάρισες μια αγαπημένη συνταγή,που αυτή τη στιγμή μπορεί και να ανακαλύψω τον τρόπο μεταφοράς γεύσης από το ίντερνετ για να την δοκιμάσω σε χρόνο DT!

    Καλή Χρονιά, Δημιουργική!
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαινεται λαχταριστή πάντως! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη αν σε παίδεψα καλή μου φιλενάδα!!!
    Ελπίζω τουλάχιστον η πίτσα να σας αποζημίωσε!!!
    Ευτυχώς που ο καλός μου άγγελος -και όχι καλικαντζαράκι- με συμβούλεψε κατά πως έπρεπε και έκανα τις απαραίτητες ενέργειες!!!
    Από δω και πέρα τέλος το "φάτε μάτια ψάρια"! Το πάθημα μου έγινε μάθημα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πίτσα σου πέτυχε πολύ ωραία! Μπράβο Μαρίνα ωραία συνταγή! Οι σπιτικές πίτσες είναι 1000 φορές καλύτερες από τις αγοραστές!
    Καλή χρονιά σου εύχομαι Άρτι μου! Και ο Χριστουγεννιάτικος Καλικάντζαρος να γαργαλάει τ' αυτάκια όλων όσων πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα κι από μένα!
    Τελικά αυτό το παχνίδι εξελίχτηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο! Γνωρίσαμε κόσμο, ανταλλάξαμε απόψεις, μαγειρέψαμε με κέφι και το καταευχαριστηθήκαμε!
    Ζόρικο μπλογκ σου έτυχε, αλλά νομίζω ότι τα κατάφερες περίφημα! Εμένα πάντως μου άνοιξες την όρεξη και είναι πρωί ακόμα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή