Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Όταν περνάνε οι ώρες και χάνουμε τις μέρες...

Είμαι σίγουρη ότι σε όλους μας έχει συμβεί κάποια φορά να πέσει η διάθεση μας για τον ένα ή τον άλλο λόγο...και να περνάνε οι ώρες τώρα αβίαστα και στο τέλος να χάνουμε τις μέρες....Αυτό συμβαίνει σε μένα τον τελευταίο καιρό που ούτε που κατάλαβα ότι πέρασε 1μισης μήνας από την τελευταία μου ανάρτηση...λίγο η ζέστη...λίγο το ότι τον τελευταίο μήνα έχω μείνει κι εγώ χωρίς δουλειά....η διάθεση μου έχει πάρει την κατηφόρα...ευτυχώς όχι πολύ....αλλά αρκετά ώστε να μην έχω ακόμη τη διάθεση να γράψω κάτι...κι ας έχω πολλά να πω!

Αν και το μπλόγκ κάπως έτσι ξεκίνησε...σαν μία προσπάθεια να περνάω την ώρα μου δημιουργικά την προηγούμενη φορά που είχα μείνει άνεργη τώρα δεν ξέρω γιατί αλλά δε βρίσκω τις δυνάμεις...δε βρίσκω τις λέξεις! Το ξέρω δεν είμαι η μόνη μου σε αυτή την κατάσταση...αλλά ήρθε για μένα ο καιρός των αποφάσεων και των αλλαγών...αυτό απαιτεί πολύ σκέψη και δύναμη!

Σας ευχαριστώ πολύ που ακολουθήσατε το ταξίδι μου μέχρι εδώ....δε σας χαιρετώ...και ελπίζω ότι θα επιστρέψω σύντομα δριμύτερη με περισσότερο κέφι και ιδέες!!!

Αυτά τα λίγα είχα να πω...προς το παρόν λοιπόν να έχετε μία υπέροχη εβδομάδα!!!!

6 σχόλια:

  1. Nα επιστρέψεις δριμύτερη, με κέφι, όρεξη, ιδέες και όνειρα γιατί μόνο αυτά μας χαρακτηρίζουν ως προσωπικότητες. Αλίμονο όταν τα χάνουμε, χάνουμε κι ένα κομμάτι του εαυτού μας. Σου εύχομαι να'σαι γρήγορα πάλι "μάχιμη"! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σου έρθουν όλα όπως εσύ τα θέλεις!
    Και να επιστρέψεις κοντά μας με όρεξη και κέφι!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ βρε Άρτι μου....
    Άλλο δεν έχει η ζωή παρά άπειρες απογοητεύσεις και λιγοστές χαρές, λές και το κάνει επίτηδες για να εκτιμούμε τις δεύτερες περισσότερο!
    Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αλλά προσπαθούμε να κρατηθούμε απ'ότι θετικό υπάρχει γύρω μας! Στην παρούσα φάση το δικό μου θετικό είναι ότι είμαστε καλά στην υγεία μας! Νομίζεις ότι είναι λίγο αυτό;;; Πιστεύω είνια το πρώτο και το βασικότερο!!! Όταν το έχεις αυτό πιάνεις την πέτρα και την στύβεις να βγάλει ζουμιά!!! Αν όχι εδώ στην Ελλαδα...αλλού!!! Ύπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές....
    Τα καλύτερα έρχονται Άρτι μου!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μην το αφήσεις το blog Αρτεμη. Εχεις να δώσεις παρά τις αντίξοες συνθήκες.
    Να σκεφτεσαι θετικά, ότι είσαι καλά κι εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι και να μην το βάλεις κάτω. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη.
    Ολα θα φτιάξουν και όλα θα πάνε καλά.
    Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουκλίτσα μου όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Είσαι προικισμένη με ομορφιά, εξυπνάδα, έχεις ένα σωρό ταλέντα, καλή μόρφωση, υγεία, ανθρώπους γύρω σου που σ αγαπούν! Μην επιτρέψεις να σε πάρει από κάτω! Τα καλύτερα θα ρθουν! Αγωνίσου να πετύχεις!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ετσι νοιωθω και εγω ανικανη και αβοηθητη ωστε να αντιμετωπισω ο,τιδηποτε γυρω μου!!!με χει παρει απο κατω και τα χρονια περνανε και εγω ειμαι παλι στα ιδια!!!ειμαι εδω και 3 χρονια ανεργη!!!και το μονο που κανω ειναι να βρισκομαι σπιτι και απλα καποιες φορες να συναντω δικα μου προσωπα!!!αλλά ο,τι δεν μπορω να φανω χρησιμη και δημιουργικη δεν με αφηνει να σκεφτω καθαρα,με πιανει το αγχος και ολα πανε πισω!!!τι τροπους να βρω για να το αλλαξω αυτο!!!????και πως να κινηθω διεξοδικα??!!!??

    ΑπάντησηΔιαγραφή