Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Και κάνω ζάπινγκ και downloading και τα λοιπά!!!

Είπαμε να περνάμε την ώρα μας δημιουργικά και παραγωγικά...αλλά έρχεται και η στιγμή που θες απλά να χαλαρώσεις και να χαζέψεις κάτι στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή. Μία ταινία ένα σίριαλ ένα κάτι...

Και κάνεις ζάπινγκ από δω κι από εκεί...αλλά δε βλέπεις κάτι να σου γεμίζει το μάτι...και απογοητεύεσαι...και λες θα το κλείσω το χαζοκούτι...Και αναρωτιέσαι, πότε θα ξεκινήσουν αυτές οι νέες σειρές στα διάφορα κανάλια που φαίνονται τόσο καλές, κεφάτες, δραματικές κλπ. Δεν είμαι και τόσο αυτών των καθημερινών σειρών...προτιμώ τις εβδομαδιαίες...να έχει και λίγο σασπένς τι θα γίνει την άλλη βδομάδα, μια αγωνία.
Δεν είμαι και εύκολος τηλεθεατής η αλήθεια είναι γι' αυτό συνήθως από τις 10 σειρές που παίζουν στα κανάλια θέμα είναι αν θα δω κάνα δυο...Πάντα ξεκινάω με τις πιο καλές προθέσεις όμως!!
Έτσι και φέτος!! Αυτή λοιπόν είναι η βδομάδα της κρίσης!!!
Ξεκινάμε λοιπόν....και φέτος λέω να δω τα παρακάτω:

1) Λέω να δω τη συνέχεια από τη σειρά "Ονειροπαγίδα". Πέρυσι δεν την είχα δει από την αρχή αλλά κάπου στη μέση  της σεζόν άρχισα να βλέπω τα επεισόδια δυο δυο και τελικά άξιζε. Θα δέσει τελικά το σιρόπι μεταξύ της αρχόντισσας και του αλήτη?? Άντε γιατί η περσινή σεζόν μας άφησε με πολύ δραματικό τέλος!!!

2) Επόμενη επιλογή μου θα είναι η νέα σειρά με τίτλο "Το Νησί". Κάπου στο σπίτι κυκλοφορεί και το βιβλίο πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η εν λόγω σειρά. Δεν ξέρω τι θα βγει στη μικρή οθόνη αλλά τόσο η βασική ιδέα όσο και το καστ των ηθοποιών που απαρτίζουν τη σειρά μου κινούν άμεσα το ενδιαφέρον.

3) Για τη συνέχεια έχουμε μία σειρά κεφάτη έως ξεκαρδιστική (τουλάχιστον έτσι φαίνεται από το  trailer) που λόγω του ότι κατά κάποιο τρόποι συμπάσχω με τους ήρωες θα τη δω σίγουρα. Νεαρό καστ που φέρνει μία νέα πνοή στην ελληνική τηλεόραση "Η γενιά των 592€".

4) Συνεχίζουμε με άλλη μία σειρά που δεν ξέρω...μπορεί τελικά να βγει και καλή...4 γυναίκες η καθεμία να αντιμετωπίζει το δικό της "Τιτανικό". Αυτές είναι "Οι Κούκλες".

5) Λόγω της αγάπη μου για τη μαγειρική πάντα εντάσσω στο τηλεοπτικό μου ημερολόγιο και μερικές εκπομπές μαγειρικής με αγαπημένη τις "Γλυκές αλχημείες" όχι τίποτα άλλο αφού δεν μπορούμε να τα πετύχουμε τουλάχιστον ας παίρνουμε μάτι!!! (για να μην αναφέρω και τα κιλά που θα μας προσθέσουν όλα αυτά τα γλυκά!!)

6) Θα ήθελα πολύ επίσης να παρακολουθήσω μια νέα εκπομπή με τίτλο "Food and the city" γιατί ποτέ δεν είναι αργά να μάθουμε την πόλη μας καλύτερα!!!

Πω πω!!! Σαν πολύ δεν το φορτώσαμε και πάλι το πρόγραμμα??? άμα είναι να βλέπουμε τόση πολύ τηλεόραση σιγά μην προλάβουμε να κάνουμε τίποτα άλλο....Αν και επειδή βαριέμαι πολύ τις διαφημίσεις συνήθως βλέπω τις σειρές μαζεμένες στον υπολογιστή μου όποτε βρω λίγο πολύ χρόνο μαζεμένο!!! God bless the internet and the planet of downloading!!!

Βέβαια η τηλεοπτική διασκέδαση δεν τελειώνει εδώ....υπάρχουν άπειρες ξένες σειρές κατεβασμένες στον υπολογιστή μου που με περιμένουν με ανυπομονησία να τις δω!!! Αυτές είναι οι παρακάτω "λίγες":
1) NCIS (προβάλλεται και στην Ελλάδα αλλά είμαστε λίγο πίσω στις σεζόν)
2) NCIS Los Angeles (Chris O' Donnell forever!!!) ( δε νομίζω ότι έχει προβληθεί στην Ελλάδα)
3) The Mentalist (δε νομίζω ότι έχει προβληθεί στην Ελλάδα επίσης)
4) Houme MD (Κορυφαίος!!!! Γνωστός κι αγαπημένος!!!)

Αυτές κατά βάση....και μερικές άλλες έτσι για αλλαγή...όταν δεν έχουμε και τίποτα άλλο να δούμε!!! Για να μη αναφερθώ και στον τεράστιο όγκο ταινιών που κοντεύουν να μου γεμίσουν τον 1ΤΒ σκληρό μου δίσκο και άπειρα ακόμη DVD που ένας Θεός ξέρει αν πρόκειται να τα δω όλα ποτέ μου!!! 

Αυτά λοιπόν έχεις το πρόγραμμα για αρχή!! και ότι θέλει ας προκύψει!!!

Καλή μας διασκέδαση αλλά πάντα με μέτρο!!! Μην καταλήξουμε κ. Τετράγωνοι!!!

6 σχόλια:

  1. Αρχικά να πω καλορίζικο το μπλογκ! :)
    Και μετά να πω πως κι εμένα μ'αρέσει να παρακολουθώ σειρές. Ελληνικές πλέον δυύσκολο (αφού είμαι στην Ολλανδία) αλλά το downloading δινει και παίρνει οσο αφορά τις αμερικάνικες. Ψάξε την σειρά Damages, αν δεν την έχεις ήδη ανακαλύψει. Την βλέπουμε αυτόν τον καιρό. Είναι mystery/crime/drama, απ'όλα έχει. Παίζουν και καλοί ηθοποιοί.
    Μάγδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάγδα μου πλέον και τις Ελληνικές σειρές μπορείς να τις κατεβάζεις από διάφορα ελληνικά forum. Αυτό κάνω κι εγώ που μου τη δίνουν οι διαφημίσεις στην τηλεόραση. Αλλά και τα site των ελληνικών καναλιών έχουν πλέον WEB-TV και μπορείς να τα δεις κι από εκεί!! όσο για το DAMAGES θα το ψάξω!! Ευχαριστώ για την πρόταση!!

    Βίκυ μου Το Νησί θα το δω σήμερα!! Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ καλό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι και το ζάπινγκ μέσα στη ζωή μας πιά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ είμαι τηλεορασάκιας, λόγω χρόνιας ενασχόλησης αλλά είμαι και παιδί της τηλεόρασης οπότε την αγαπώ, τα τελευταία χρόνια βλέπω κι εγώ μέσω υπολογιστή για τους ίδιους λόγους αλλά και γιατί την ώρα που παίζονται αυτά που θα ήθελα να δω δουλεύω. Νομίζω ότι φέτος θα έπρεπε να είχαμε πολύ περισσότερες επιλογές, μια που θεωρητικά.... ο κόσμος μένει περισσότερο μέσα. Το νησί το είδα, μου άρεσε περιμένω το επόμενο για να διαμορφώσω γνώμη. Συνήθως όμως μου αρέσουν οι ξένες σειρές τύπου CSI Doctor House,Lost......
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν είμαι φαν της τηλεόρασης, αλλά το Νησί το είδα όπως και όλη η Ελλάδα φυσικά. Αν κρίνω από το πρώτο επεισόδιο, θα πρέπει να είναι από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης μέχρι και σήμερα.
    Τώρα μια άλλη σειρά που δεν έχω χάσει επεισόδιο είναι το Grey's Anatomy, όλους τους κύκλους.
    Μου αρέσουν επίσης και NCIS, CSI Maiami, CSI Las Vegas κλπ. αλλά αν χάσω επεισόδιο δεν θα τα βάψω και μαύρα.
    Α!! ξέχασα καμιά φορά βλέπω και τους Νηστικούς Πράκτορες. Το στοιχείο μας άλλωστε!!χαχα
    Φιλάκια.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή