Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Είμαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ και μ'αρέσει!!!

Ήταν θυμάμαι μια Αυγουστιάτικη Παρασκευή του 2004. Οι Ολυμπιακοί αγώνες μόλις είχαν τελειώσει και μαζί τους μία από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες της ζωής μου!! Πριν ξεκινήσω για τα καλά το διάβασμα για την εξεταστική του Σεπτέμβρη αποφάσισα να κάνω μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνα και με την ευκαιρία να επισκεφτώ ένα μαγαζάκι για το οποίο είχα διαβάσει σε μια εφημερίδα που πρόσφατα είχα ανοίξει και είχε λέει πράγματα μόνο για Αριστερόχειρες!! Σαν περήφανη Αριστερόχειρας λοιπόν κι εγώ έπρεπε να πάω οπωσδήποτε!! Έτσι και έκανα!!

Μπήκα μέσα και άρχισα να χαζεύω τα διάφορα εμπορεύματα. Από είδη γραφής και χαρτοκοπτικής μέχρι εργαλεία για την κουζίνα, gadgets και άλλα χρήσιμα πραγματάκια που μέχρι τότε δε είχα φανταστεί ότι μπορούσαν να γίνουν μόνο για αριστερόχειρες. 

Χαζεύοντας έπιασα κουβέντα με τον Αλέξανδρο, το νεαρό ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος αν και δεξιόχειρας ήξερε τα πάντα για μας...τις "ζερβοκουτάλες" όπως συνήθιζε να με φωνάζει πειραχτικά η μαμά μου όταν ήμουν μικρή. Έτσι απέκτησα κι εγώ το πρώτο μου στυλό αποκλειστικά για αριστερόχειρες αλλά και πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα μέχρι σήμερα, που έκαναν αρκετές φορές την καθημερινότητα μου πιο εύκολη (και ειδικά στην κουζίνα!!!), μα το κυριότερο ένα νέο πολύ καλό φίλο!!! 

Για εσάς λοιπόν που μένετε στην Αθήνα αν βρεθείτε ποτέ από την Πλατεία Κάνιγγος κάντε μια βόλτα από το μαγαζί και δε θα χάσετε!! Για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους υπάρχει και το ηλεκτρονικό κατάστημα στη διεύθυνση: www.aristeroxeiras.gr/ με πολλές πληροφορίες για τους αριστερόχειρες αλλά και την πλήρη γκάμα προϊόντων!!

Το να είναι κανείς αριστερόχειρας δεν είναι κακό, όπως πίστευαν παλιά. 
Το κακό είναι να μην αποδέχεσαι τον άλλο έτσι όπως "είναι" και να προσπαθείς να τον αλλάξείς.

Γιατί είμαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ και μ' αρέσει!!!!

3 σχόλια:

  1. Αν κι εγώ δεν πρέπει να σχολιάζω μη θεωρηθεί ότι το έχουμε κάνει οικογενειακή υπόθεση δεν μπορώ να μη σου γράψω "ζερβοκουταλίτσα μου" κι εμένα μ΄αρέσεις έτσι όπως είσαι.
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά,παλιά το θεωρούσαν μείον να είσαι αριστερόχειρας-θυμάμαι τη μαμά μου να κυνηγά την ξαδέρφη μου,που χρησιμοποιούσε αποκλειστικά το αριστερό χέρι.Μόνο το γράψιμο κατάφερε να της αλλάξει.
    Ενδιαφέρον το μαγαζάκι,θα της το μεταβιβάσω.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Μ'αρέσει η πρότασή σου για το μαγαζάκι,αριστερόχειρ δεν είμαι, μου αρέσει όμως να ανακαλύπτω ευκολίες, που αφορούν άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή